April 2018 - Het Crusoë kwartet + music on demand

21
apr
2018
April 2018 - Het Crusoë kwartet + music on demand

21 april 2018 20:00

(Opslaan naar agenda)

De schuur Schoollaan 4, 2355 Hoogmade, NederlandVoordat de zaal losbarst met u zelf aangevraagde muziek, kunt u genieten van een avondje kostelijk toneel. Zolderkolder zal voor u het "Het Crusoë kwartet" opvoeren. Hieronder een inleiding van wat u kan verwachten:

Een luxe cruise op een prachtig schip “The Summerstream” wie zou dat niet willen! Ja, daar dromen we allemaal wel eens van. Maar je hebt ook van die dromen waarin dat schip ten onder gaat door bijvoorbeeld een zware storm, een ijsberg of een ontploffing.

Meestal word je op zo’n moment gewoon weer wakker, thuis in je eigen bed. Maar in dit stuk is het werkelijkheid: je spoelt aan op een piepklein onbewoond eiland met nog drie opvarenden. Al snel blijkt dat je opgescheept zit met een stel van de meest absurde mensen die helemaal niet in de eerder genoemde droom thuishoren. En met dat stel moet je dan bedenken hoe overleven we dit en hoe komen we van dit eiland af?

Wel, na het zien van dit dolgedraaide stuk gaat u waarschijnlijk naar huis met maar één gedachte: ik moet toch nog maar eens goed nadenken of ik die cruise wel wil!