Dood van de Dolle Diva

Hoogmade staat bekend om het mooie landschap, de kaas en de schaatshelden, maar het dorp kent nog een attractie: Maerlinde. Jaren geleden werd zij tijdens de schoolmusical op Ter Does door de scouts van Toneelvereniging Zolderkolder gespot en sindsdien is haar carrière in een stroomversnelling geraakt. Van West-End tot de Hoogmaase Schuur: de dolle diva heeft geen podium gemist. Op dit moment maakt zij zich klaar voor de rol van haar leven. Hoogmade wordt in de koningsweek verrast met een bezoek van zijne koninklijke hoogheid koning Wim-Lex, en zijn vrouw, koningin Maxima. Het hoogtepunt van hun bezoek is het bijwonen van een voorstelling van Zolderkolder, in een stuk genaamd “De Koningin”. Tijdens een briljant gespeelde monoloog, in de mist gehuld, grijpt de diva ineens naar haar keel, gorgelt en schuimt, en stort op de planken. Dood… Het is al snel duidelijk dat dit geen natuurlijke dood betreft, maar ..... wie vermoordde de Dolle Diva?

Ben jij ook benieuwd en wil je erachter zien te komen wie de Dolle Diva vermoordde?

Speel dan op 23 of 24 april mee met ons online moordspel. Een interactief spel waarbij je via WhatsApp filmpjes en hints krijgt toegestuurd. 

Aan het spel zijn geen kosten verbonden. Mocht u toch willen bijdragen, dan kan dat via het tikkie aan het einde van het spel.

Aanmelden kan tot 23 april, 12.00 uur